Lis 17 2016

Kapela – Mikuláš a Vánoce

Publikoval/a at 23.07 pod Farní kapela

Milá kapelo,
následující měsíc bude trochu „crazy“, jak už to tak v prosinci bývá. Čekají nás dvě akce (případně tři, ale ta třetí je dobrovolná, zatímco ty dvě… )

1) Byli jsme požádáni, abychom zahráli na Mikuláše v kostele – bude to v neděli 4. prosince tuším od 17 hod (tu hodinu mi ještě neupřesnili). Tentokrát to bude stát hlavně na hraní a zpívání, mělo by k tomu být jen nějaké doprovodné stínové divadlo k jedné písničce. Na nacvičování ovšem nebude moc času. Vlastně jen sobota 3. 12. Můžeme se sejít u nás v 16 hod. Případně, kdybyste chtěli a mohli, se můžeme sejít ještě v sobotu 26.11. nebo v neděli 27.11. Oba dva dny bych mohla končit nejpozději v půl páté 🙁

2) Měli bychom zahrát a zazpívat na „dětské půlnoční“ 24.12. v 16 hod v kostele. Nejprve by se zpívalo jen akusticky u jesliček s dětmi, které přijdou dřív, řekněme od půl čtvrté, a pak bychom doprovázeli mši sv. s nazvučením, jak jsme zvyklí. Měly by to být co nejznámější koledy, aby si mohli zazpívat všichni, kdo přijdou. K tomu bych chtěla, aby ještě zpívaly vepředu od mikrofonu děti, se kterými bych nacvičovala extra, ale měly by aspoň jednou přijít na zkoušku s kapelou. K dispozici jsou zase pouze víkendy 10./11. 12. a 17./18.12. Asi by se vyplatilo udělat k tomuhle účelu Doodle – Martino, mohla bys? (A dát tam i toho Mikuláše)

3) Bude zase dětské představení na Magdaléně (21.12. 17:00) a v sále kulturáku (23.12. 17:00). To je ale dobrovolné. Nabídla se mi Martina, a pokud nikdo jiný z vás nebude moct, tak to nebude vadit.

Co se týče repertoáru, připravím noty a dám vám je v sobotu na zvukové zkoušce. Na Mikuláše jsem vybrala věci, které jsme už dělali + jednu novou písničku, ale bude to na melodii Haleluja šabalaba.
Sázím na to, že už jsme ostřílená a sehraná kapela, která takovouhle věc s pomocí Boží určitě zvládne

Daniela

Odkaz na Doodle: http://doodle.com/poll/qzg58pg6th666pk8

Andělé nade mnou bdí E dur, G dur (jen akordy)

Zatím nejsou žádné komentáře

Napsat komentář

*