Lis 26 2019

Farní pouť na Svatou Horu 2019

Publikoval/a at 11.05 pod Pouť

Farní pouť 8.12. 2019

8.12. nebude ve farnosti žádná mše svatá!!!

V sobotu 7.12. bude v 18 hodin mše sv. v kostele sv. Václava ve Mníšku

Doprava:

pěší pouť trasa č. 1: start 6:30 před kostelem, odtud pěšky do Dobříše (cca 10 km), busem do Příbrami a zbytek cesty pěšky na Svatou Horu (koordinuje Daniela Feltová)

pěší pouť trasa č. 2: start 9:00 na autobusové zastávce, busem do Voznice, odtamtud pěšky společně s trasou č. 1 do Dobříše (cca 2 km), busem do Příbrami a pěšky na Svatou Horu (koordinuje Jiřina Ptáčková)

vlastním vozem

V případě dostatečného počtu zájemců je možné objednat autobus. Zájemci, obracejte se prosím na Honzu Balíčka (tel. 604 334 347, mail jan.balicek@volny.cz). Pokud nebude vypraven autobus, ale někteří farníci nebudou mít možnost se na Svatou Horu dopravit, prosíme ty, kteří budou mít volná místa v autě a budou ochotni někoho svézt, aby se nahlásili Honzovi Balíčkovi.

V případě pěšího putování je potřeba zajistit si odvoz zpět ze Svaté Hory!

V 11:00 bude na Svaté Hoře mše sv.

Je možné objednat si oběd. Na ten bychom se sešli ve 12:30 v refektáři kláštera.

Oprava k nabídce jídla: vzhledem k omezeným možnostem kuchyně na Svaté Hoře je možné objednávat pouze jedno jídlo. Podle dosavadních nejčetnějších preferencí byl vybrán kuřecí řízek s bramborovým salátem. Nyní je třeba nejpozději do pátečního rána 29. 11. nahlásit počet porcí, protože během dopoledne budou objednávat maso na celý týden.

Oběd je za 120,- Kč. Cena zahrnuje i polévku a čaj či vodu. Je také k dispozici káva, čaj, limonády a pivo k zakoupení.

Své objednávky, prosím, hlaste Daniela Feltové (tel. 702 409 513, mail daniela.fel@centrum.cz).

dětský program cca od 14:00 do 16:00: pro děti bude venku připravena úkolovka. Za splněné úkoly budou dostávat korálky, z nichž si pak vyrobí růženec, který se na závěr společně pomodlíme. Prosím, nahlaste Daniela Feltové (tel. a mail viz výše), kolik se zúčastní dětí kvůli zakoupení materiálu.

Děti budou po úkolovce v teple 🙂

program pro dospělé cca od 14:00 do 16:00: dokument o rekonstrukci Svaté Hory, komentovaná prohlídka Svaté Hory, modlitba v Mníšecké kapli.

Zatím nejsou žádné komentáře

Napsat komentář

*